Hvem tror du vinner Catch-Gamers Moviemaking konkurranse?
Oppdatert - fnatic lanserer ny side
fnatic.com hacket, igjen.
fnatic sin hjemmeside har blitt angrepet atter en gang.
Det er ikke første gang fnatic.com opplever å bli angrepet av hackere. I begynnelsen av desember ble siden utsatt for et angrep, og besøkte man portalen ble det vist flere bilder av homoseksuell pornografi.
Nå har det skjedd igjen, av en som kaller seg NVRBLND. Det eneste tilgjengelige på fnatic sin hjemmeside, i skrivende stund, er bildet nedenfor.
fnatic.com
Bildet ovenfor er en henvisning til et Internett-fenomen som herjet mellom årene 2000 og 2002. Den originale "meme"-en er "All Your Bases Are Belong to Us" som stammer fra spillet Zero Wing.
Ny oppdatering
Ryktene ser ut til å stemme, fnatic lanserer en ny hjemmeside.
Vi har visst blitt "Sam-rolled"...
Oppdatering
Det ryktes at denne "hackede hjemmesiden" bare er et PR-stunt, og at en ny side er under utvikling. Tar man en titt på kildekoden til siden vil man legge merke til at "google analytics" fortsatt er på plass. Denne funksjonen er bare for å holde tellingen over antall sidevisninger.
Det virker samtidig som at fnatic har glemt å skru av RSS-funksjonen deres, ettersom en nyhet poppet nylig opp.
Hva som kommer til å skje gjenstår å se.
Kommentarer
Kommentarer som blir publisert på catch-gamer.no er brukerens personlige meninger og ikke Catch-Gamer sine.
Jess, skal ikke så jævelsk mye til å finne et LITE hull, som en kan bryte seg inn i, om en kan sitt
Er ofte dårligere sikkerhet på sider som er laget av en mann alene, og ikke under aktiv oppdatering.
Dere tar helt feil! =p dette er ikke hack. Dette er et PR stunt fra Fnatic, siden de skal lansere nye websider nå snart. http://neverbland.com/ <- URL som peker rett til Sam (eier av fnatic) sitt webutviklingsfirma.
Neverbland = NVRBLND (navnet på den såkalte "hackeren").
GeT_RigHt sa typ nettop i et intervju at de skulle lansere nye websider veldig snart =)